Een tijdje terug maakte ik de Aspergetaart van Jamie Oliver klaar (zie archief).
Deze week maak ik het me makkelijker met deze versie:
Shopping List: 2 personen:
- 2 vellen bladerdeeg
- 1 pakje aspergepunten
- 1 rolletje geitenkaas (of 1 bolletje mozzarella indien je geen geitenkaas lust)
- salade naar keuze
- zeezout, zwarte peper uit de molen olijfolie
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Prik gaatjes in de bladerdeegvellen en plooi de randen naar binnen. Bak deze ongeveer 10 minuten in de oven. Gril ondertussen de aspergepunten op de bbq of in de pan en besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zeezout en peper uit de molen.
- Snij de kaas in kleine plakjes en beleg er de bladerdeeg mee. Schik vervolgens de aspergepunten op de 2 taartjes. Doe er nog wat zeezout over en plaats in de oven tot de kaas gesmolten is (+/- 5 minuten).
- Serveer onmiddellijk met een salade
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.