Shopping List: 2 personen:
- 2 kleine uien
- 1 courgette
- 1 oranje paprika
- 1 stengel selder
- 3 tomaten
- 500 gram gemengd gehakt
- 1/2 doos cannelloni
- 5 lepels tomatensaus (bij Delhaize verkopen ze mini bokaaltjes van merk Delhaize)
- bechamelsaus van Ballade
- peper, zout, paprikapoeder, cayenne, tijm en spaghettikruiden
Bereiding:
- Snipper de uien fijn en bak aan in olijfolie.
- Voeg vervolgens het gehakt toe en bak los.
- Hak de courgette, paprika en selder in kleine blokjes en doe bij het vlees. Snij vervolgens de tomaat in blokjes en roer bij het vlees.
- Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, cayenne peper, tijm en spaghettikruiden.
- Zet het deksel op de pot en laat een half uurtje sudderen. Voeg tenslotte de tomatensaus toe.
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Vul de cannelloni met het mengsel en schik in de ovenschotel.
- Overgiet met de bechamelsaus en plaats ongeveer 20 à 30 minuten in de oven.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.