Menu van de dag

Wat eet jij deze avond?

  • Home
    • Recepten index
  • Recepten
    • Aperitief
    • Hapje
    • Soep
    • hoofdgerecht
      • Gevogelte
      • Vlees
      • Vis
      • Ovenschotels
      • Pasta
      • Salades
    • Snacks
    • Dessert
    • Vegetarisch
  • Restaurants
You are here: Home / Recepten / hoofdgerecht / Ovenschotels / Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt

Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt

december 2, 2015 By Jef Kok Leave a Comment

Canneloni-Cheese-yummy

Shopping List: 2 personen:

  • 2 kleine uien
  • 1 courgette
  • 1 oranje paprika
  • 1 stengel selder
  • 3 tomaten
  • 500 gram gemengd gehakt
  • 1/2 doos cannelloni
  • 5 lepels tomatensaus (bij Delhaize verkopen ze mini bokaaltjes van merk Delhaize)
  • bechamelsaus van Ballade
  • peper, zout, paprikapoeder, cayenne, tijm en spaghettikruiden

Bereiding:

  • Snipper de uien fijn en bak aan in olijfolie.
  • Voeg vervolgens het gehakt toe en bak los.
  • Hak de courgette, paprika en selder in kleine blokjes en doe bij het vlees.  Snij vervolgens de tomaat in blokjes en roer bij het vlees.
  • Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, cayenne peper, tijm en spaghettikruiden.
  • Zet het deksel op de pot en laat een half uurtje sudderen.   Voeg tenslotte de tomatensaus toe.
  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Vul de cannelloni met het mengsel en schik in de ovenschotel.
  • Overgiet met de bechamelsaus en plaats ongeveer 20 à 30 minuten in de oven.

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Filed Under: Ovenschotels, Pasta Tagged With: cannelloni, courgette, gehakt, paprika, selder, tomaten, uein

« Chocolademousse met mandarijnsaus
Spaghetti carbonara by Nigella Lawson »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Zoek volgens ingrediënt…

advertentie

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram

Categorieën

Top 5 – meest bekeken recepten

  • Vegetarische lasagne (Jeroen Meus) 24.7k weergaven
  • Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt 22.2k weergaven
  • Pasta pesto met scampi 16.8k weergaven
  • Easy wok met gehakt en wokgroenten 3.5k weergaven
  • Orloffgebraad met champignons 3.4k weergaven

Cannelloni met groenten & gehakt

Shopping List: 1 grote ui 3 paprika: 1 rode, 1 gele en 1 groene 2 teentjes look 3 selderstengels 1 chili peper 1 blik gepelde ...

Read More »

Deprecated: genesis_footer_creds_text is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan genesis_pre_get_option_footer_text. This filter is no longer supported. You can now modify your footer text using the Theme Settings. in /customers/2/0/1/menuvandedag.be/httpd.www/menuvandedaggoeswordpress/wp-includes/functions.php on line 5586

Copyright © 2022 · www.menuvandedag.be · Log in