Menu van de dag

Wat eet jij deze avond?

  • Home
    • Recepten index
  • Recepten
    • Aperitief
    • Hapje
    • Soep
    • hoofdgerecht
      • Gevogelte
      • Vlees
      • Vis
      • Ovenschotels
      • Pasta
      • Salades
    • Snacks
    • Dessert
    • Vegetarisch
  • Restaurants
You are here: Home / Recepten / hoofdgerecht / Pasta / Cannelloni met groenten & gehakt

Cannelloni met groenten & gehakt

november 21, 2018 By Jef Kok Leave a Comment

Cannelloni

Shopping List:

  • 1 grote ui
  • 3 paprika: 1 rode, 1 gele en 1 groene
  • 2 teentjes look
  • 3 selderstengels
  • 1 chili peper
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes of 400 gr verse tomaten
  • 2 wortelen
  • 400 gr gehakt
  • 1 doos cannelloni
  • 1 bolletje mozzarella
  • 200 gr light room
  • paneermeel, bloem, kruiden naar wens

Bereiding:

  • Fruit de fijngesnipperde ui en look in olijfolie.
  • Voeg het gehakt toe, kruid met peper en zout en bak los.
  • Hak de paprika, selder, wortel en de tomaten in kleine blokjes.
  • Voeg de groenten toe en laat stoven tot de groenten zacht zijn.
  • Doe er de fijngesnipperde chilipeper bij en kruid met peper, zout, cayennepeper, paprikapoeder en spaghettikruiden.
  • Meng er 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel paneermeel door.
  • Roer er de room door en laat een beetje inkoken.
  • Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • Voeg de mozzarella (in blokjes gesneden) toe en vul vervolgens de pasta met het mengsel.
  • Boter een ovenschotel in, doe de cannelloni in de schotel.
  • Plaats de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 35 à 40 minuten.

 

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Filed Under: Pasta Tagged With: cannelloni, gehakt, mozzarella, oven, paprika, pasta, selder, tomaten, wortelen

« Zalm met krokante korst van kersttomaat & gebakken aardappelen
Rundsbrochettes met aardappelschijfjes & sla »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Zoek volgens ingrediënt…

advertentie

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram

Categorieën

Top 5 – meest bekeken recepten

  • Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt 29.6k weergaven
  • Vegetarische lasagne (Jeroen Meus) 27k weergaven
  • Pasta pesto met scampi 18.7k weergaven
  • Easy wok met gehakt en wokgroenten 3.9k weergaven
  • Orloffgebraad met champignons 3.9k weergaven

Zalm met krokante korst van kersttomaat & gebakken aardappelen

Shopping List: 2 personen: 2 zalmfilets verse koriander broodkruim knoflook droge wijn kersttomaatjes, aardappel ...

Read More »

Deprecated: genesis_footer_creds_text is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan genesis_pre_get_option_footer_text. This filter is no longer supported. You can now modify your footer text using the Theme Settings. in /customers/2/0/1/menuvandedag.be/httpd.www/menuvandedaggoeswordpress/wp-includes/functions.php on line 5588

Copyright © 2023 · www.menuvandedag.be · Log in