Shopping List:
- 1 grote ui
- 3 paprika: 1 rode, 1 gele en 1 groene
- 2 teentjes look
- 3 selderstengels
- 1 chili peper
- 1 blik gepelde tomaten in stukjes of 400 gr verse tomaten
- 2 wortelen
- 400 gr gehakt
- 1 doos cannelloni
- 1 bolletje mozzarella
- 200 gr light room
- paneermeel, bloem, kruiden naar wens
Bereiding:
- Fruit de fijngesnipperde ui en look in olijfolie.
- Voeg het gehakt toe, kruid met peper en zout en bak los.
- Hak de paprika, selder, wortel en de tomaten in kleine blokjes.
- Voeg de groenten toe en laat stoven tot de groenten zacht zijn.
- Doe er de fijngesnipperde chilipeper bij en kruid met peper, zout, cayennepeper, paprikapoeder en spaghettikruiden.
- Meng er 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel paneermeel door.
- Roer er de room door en laat een beetje inkoken.
- Haal van het vuur en laat afkoelen.
- Voeg de mozzarella (in blokjes gesneden) toe en vul vervolgens de pasta met het mengsel.
- Boter een ovenschotel in, doe de cannelloni in de schotel.
- Plaats de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 35 à 40 minuten.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.