Shopping List: voor 12 cupcakes:
-
125 gram zachte boter
-
200 gram bloem
-
3 eieren
-
150 gram suiker
-
60 ml melk
-
3 theelepels bakpoeder
-
2 theelepels vanille extract
-
250 gram frambozen
-
250 ml room
-
poedersuiker
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180°.
-
Klop boter, bloem, eieren, bakpoeder, suiker, melk en vanille extract met de mixer tot een glad en romig geheel. Bekleed een muffinvorm of 12 kleine cakevormpjes met papieren vormpjes en schep tot driekwart vol met het mengsel. Bak ongeveer 20 minuten (doe de priktest) en laat afkoelen op een rooster.
-
Plet de frambozen lichtjes in een kom, doe er de room bij en 1 theelepel gezeefde poedersuiker. Spatel door elkaar.
-
Maak een kuiltje in de bovenkant van de cupcakes met behulp van een theelepel en vul de opening met de frambozenroom. Werk af met een framboosje.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.