Shopping List: 2 personen:
- 500 gr gemengd gehakt
- 100 gr Pancetta
- 1 ui en 1 teen knoflook
- 2 takken selder
- 2 wortelen
- gepelde tomaten
- rode wijn, bouillon, olijfolie
- peper, zout, oregano, tijm, laurier, basilicum en paprika
Bereiding
- Fruit de fijngehakte ajuin, het fijngehakte teentje knoflook, de fijngehakte selder en wortelen in olijfolie.
- Bak het gehakt los in een aparte pot en doe er de Pancetta en wat laurier bij.
- Wanneer het vlees gebakken is, doe je er de groenten bij. Vervolgens de tomaten, de wijn en 100 ml bouillon. Kruid met peper en zout, wat oregano, tijm en paprika.
- Laat zeker 3 uur sudderen op een zeer laag vuur tot de wijn en bouillon verdampt zijn.
- Kook ondertussen de tagliatelle al dente.
- Serveer de tagliatelle met de saus en versier met fijngehakte basilicum.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.