Shopping list: 2 personen
- 6 preien
- boursin met pepers
- 6 sneetjes ontvette ham
- bloem, boter en melk voor de bechamelsaus
- 1 bolletje mozzarella en parmezaanse kaas
- aardappelen, melk en muskaatnoot voor de puree
Bereiding:
- Stoof de prei in een beetje boter. Voeg enkele lepels boursin pepers toe en laat stoven tot de prei gaar is. Kruid met zout en eventueel nog wat peper.
- Schil ondertussen de aardappelen en laat ze gaar koken.
- Doe telkens een beetje prei op een sneetje ham en maak er rolletjes van.
- Bereid een bechamelsaus van de bloem, boter en melk.
- Leg de rolletjes in een ovenschotel en doe er de saus over.
- Snij de mozzarella in kleine reepjes en verdeel over de schotel.
- Strooi er nog wat parmezaanse kaas over en plaats ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven (200°).
- Giet de aardappelen af en doe er melk en muskaatnoot bij.
- Plaats de puree in de oven bij de preirolletjes.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.