Shopping List: 2 personen:
- 250 gram cappelini
- 2 tonijn steaks
- 1 courgette
- 3 tenen knoflook
- 2 limoenen
- olijfolie
- peper en zout
Bereiding:
- Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
- Was de courgette en snij in lange plakken (in de lengte) met een dunschiller. Snij de plakken courgette in de breedte met een mes.
- Pers 1 limoen uit en doe het sap over de courgette. Verwijder de schil van de tweede limoen en hak fijn.
- Doe de knoflookteentjes in de lookpers en fruit vervolgens in olijfolie. Voeg er de fijngehakte limoen bij en tenslotte de courgette. Bak de courgette kort.
- Bak ondertussen ook de tonijnsteaks kort in olijfolie. Kruid met peper uit de molen en zout.
- Laat de pasta uitlekken en meng er de courgette bij.
- Maak een bedje van de pasta en leg er de tonijn bovenop.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.