Shopping List: 2 personen:
- 300 gr spinazie
- 250 ml light room
- Scheutje witte wijn
- 1 ui
- 2 kabeljauw haasjes van +/- 200 gr stuk
- Ratté aardappelen
- 3 grote tenen knoflook
- Peterselie
Bereiding:
- Kook de aardappelen gaar.
- Was de spinazie ondertussen en verwijder de dikke nerven.
- Snij de aardappelen in kleine schijfjes en doe in een braadslee.
- Druppel wat olijfolie op de aardappelen en strooi vervolgens de fijngehakte peterselie erover.
- Kruid met peper en zeezout. Leg er de teentjes knoflook (in stukjes gesneden) tussen.
- Zet de aardappelen ongeveer 10 minuten in de oven.
- Snipper 1 ui fijn en bak aan in boter. Voeg de spinazie toe en laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Bak ondertussen de kabeljauw haasjes in de grill pan en kruid met peper en zout.
- Doe de room en een scheutje witte wijn bij de spinazie en laat opkoken.
- Maak een bedje van de spinazie en drapeer hier de vis over. Giet er een beetje roomsaus over.
- Verwijder de knoflookteentjes uit de aardappelschotel. Serveer de aardappeltjes bij de vis en spinazie.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.