Shopping List (2 personen)
- 2 kabeljauw haasjes
- 2 zoete aardappelen
- look
- room en melk
- 3 wortelen
- verse gember
- sinaasappelsap
- zout, boter, zeezout en peper
Bereiding:
- Kook de zoete aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn.
- Giet bij de aardappelen een scheutje room en een scheutje melk en plet de zoete aardappelen. Voeg er 2 teentjes look (uitgeperst) en zout naar wens bij en meng.
- Doe de zoete aardappelpuree in 2 kleine ovenvormpjes en zet ze in de oven.
- Maak de wortelen schoon, doe ze in een pot, voeg water toe tot de wortelen net onder staan. Kook de wortelen tot ze gaar zijn.
- Neem de wortelen uit de pot en doe ze in het keukenmachine met wat boter, wat geraspte gember (ongeveer 1 cm gember) en beetje sinaasappelsap en mix ze. Doe er peper en zout bij naar smaak.
- Kruid de kabeljauw haasjes met peper en zout en bak ze in boter.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.