Shopping List: 4 personen (voorgerecht)
- 1 kabeljauwhaasje van 500 gram
- Gedroogde ajuin
- 100 gram diepvrieserwtjes
- Mosterd
- ¼ liter room
- Kippenbouillon
- 2 sneetjes Gandaham
- Peper, zout, muskaatnoot, stokbrood
Bereiding:
- Besmeer de kabeljauw met mosterd, strooi er de gedroogde ajuin over en plaats onder de grill van de oven.
- Laat ¼ liter room koken met wat kippenbouillon, gooi er de erwtjes in.
- Laat zacht worden en mix het geheel met de staafmixer. Haal door de zeef.
- Werk af met peper, zout en nootmuskaat.
- Afwerking: verdeel de coulis onder de 4 borden, snij de kabeljauw in 4 stukken en schik over de coulis. Werk af met wat Gandaham snippers.
- Geef er een stukje brood bij.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.