Menu van de dag

Wat eet jij deze avond?

  • Home
    • Recepten index
  • Recepten
    • Aperitief
    • Hapje
    • Soep
    • hoofdgerecht
      • Gevogelte
      • Vlees
      • Vis
      • Ovenschotels
      • Pasta
      • Salades
    • Snacks
    • Dessert
    • Vegetarisch
  • Restaurants
You are here: Home / Recepten / hoofdgerecht / Vis / Kabeljauw met crumble van sjalot op een bedje van erwtenrcoulis

Kabeljauw met crumble van sjalot op een bedje van erwtenrcoulis

juli 11, 2018 By Bart Leave a Comment

shapeimage_2-1

Shopping List: 4 personen (voorgerecht)

  • 1 kabeljauwhaasje van 500 gram
  • Gedroogde ajuin
  • 100 gram diepvrieserwtjes
  • Mosterd
  • ¼ liter room
  • Kippenbouillon
  • 2 sneetjes Gandaham
  • Peper, zout, muskaatnoot, stokbrood

Bereiding:

  • Besmeer de kabeljauw met mosterd, strooi er de gedroogde ajuin over en plaats onder de grill van de oven.
  • Laat ¼ liter room koken met wat kippenbouillon, gooi er de erwtjes in.
  • Laat zacht worden en mix het geheel met de staafmixer. Haal door de zeef.
  • Werk af met peper, zout en nootmuskaat.
  • Afwerking: verdeel de coulis onder de 4 borden, snij de kabeljauw in 4 stukken en schik over de coulis. Werk af met wat Gandaham snippers.
  • Geef er een stukje brood bij.
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Filed Under: Vis Tagged With: erwtjes, gandaham, kabeljauw, mosterd, room

« Macaroni met kaas, hesp & broccoli
Gegratineerde preirolletjes »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Zoek volgens ingrediënt…

advertentie

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram

Categorieën

Top 5 – meest bekeken recepten

  • Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt 28k weergaven
  • Vegetarische lasagne (Jeroen Meus) 26.7k weergaven
  • Pasta pesto met scampi 18.4k weergaven
  • Easy wok met gehakt en wokgroenten 3.8k weergaven
  • Orloffgebraad met champignons 3.8k weergaven

Cannelloni met groenten & gehakt

Shopping List: 1 grote ui 3 paprika: 1 rode, 1 gele en 1 groene 2 teentjes look 3 selderstengels 1 chili peper 1 blik gepelde ...

Read More »

Deprecated: genesis_footer_creds_text is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan genesis_pre_get_option_footer_text. This filter is no longer supported. You can now modify your footer text using the Theme Settings. in /customers/2/0/1/menuvandedag.be/httpd.www/menuvandedaggoeswordpress/wp-includes/functions.php on line 5588

Copyright © 2023 · www.menuvandedag.be · Log in