Shopping List: 2 personen:
- 4 dunne lapjes kipfilet
- 250 ml kippenbouillon
- 1 blik gesneden artisjokharten (afgespoeld en uitgelekt)
- 250 gram capellini pasta
- 2 eetlepels kappertjes
- Verse peterselie
- 1 soeplepel bloem
- Olijfolie, bote
- Zeezout en peper uit de molen
Bereiding:
- Breng gezouten water aan de kook.
- Roer de bloem los in een ondiepe schaal en kruid met peper en zout. Haal de kipfilets door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
- Bak de kipfilets in olie op een matig vuur tot ze goudbruin zijn. Haal de kipfilets uit de pan.
- Voeg de kippenbouillon bij het bakvocht en breng aan de kook. Laat tot de helft inkoken en voeg vervolgens de artisjokken, kappertjes en de kip toe. Schud de pan om te mengen en breng even aan de kook.
- Neem de pan van het vuur en voeg er een blokje boter aan toe. Hou warm.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar
- Dresseer als volgt: kip onderaan het bord, leg er de kip over en schenk er wat saus over, garneer met peterselie
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.