Shopping List: 2 personen
- 2 kipfilets van ongeveer 200 gram het stuk
- 4 el vloeibare honing
- De fijngehakte schil en het sap van 1 citroen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1 eetlepel mosterd
- zwarte peper uit de molen
- 750 g krieltjes
- sla
Bereiding
- Maak in de kipfilet enkele inkepingen met een mes.
- Meng de honing, de citroenschil en het citroensap, de knoflook, de mosterd en de zwarte peper.
- Rol de kipfilets door het mengsel en laat ze zo lang mogelijk marineren (minstens 1 uur).
- Verwarm de oven voor op 220°C, rangschik de kipfilets en de aardappelen naast mekaar in een braadslee en giet er de overgebleven marinade erover.
- Zet de schaal ongeveer 25 à 30 minuten in de oven tot de aardappelen zacht zijn en de kip gaar is.
- Schik de filets op borden en giet er jus over. Serveer met sla
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.