Shopping list: voor 2 personen:
- 400 gr. kippenreepjes of blokjes
- 1 gele, 1 rode & 1 groene paprika
- potje light room
- 1 ajuin
- 1 teentje look
- peper, zout, paprikapoeder en cayenne
- veldsla & frietjes (of eventueel te vervangen door rijst)
Bereiding:
- Kruid en bak de kippenreepjes in een braadpan tot ze goudbruin zijn.
- Snij de paprika’s tot blokjes, snij de ajuinen in ringen en hak het teentje look fijn.
- Hou de kip warm in zilverpapier.
- Fruit de ui en knoflook en voeg de paprika’s toe, laat op klein vuur staan tot de paprika blokjes zacht zijn.
- Voeg de kippenreepjes en de room toe. Laat opkoken. Breng op smaak met cayenne en paprikapoeder.
- Serveren met frietjes en veldsla of met rijst.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.