Shopping List: 2 personen:
- 2 ontbeende kip karbonades
- 2 sneetjes Parmaham
- 200 gram couscous
- 2 eetlepels citroensap
- verse tijm, peterselie en munt
- peper, zout, olijfolie, boter
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Wikkel de karbonades in de sneetjes ham, leg er een takje verse tijm op en breng op smaak met peper en zout.
- Bind de rolletjes vast met keukentouw en plaats in de ovenschotel. Giet er een scheutje olijfolie over. Plaats 15 à 20 minuten in de oven.
- Voeg ondertussen wat zout bij de couscous en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten staan en roer er vervolgens 20 gram boter door, 2 eetlepels citroensap en de fijngesnipperde verse kruiden. Meng de couscous goed en serveer bij de kip
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.