Shopping List: 2 personen:
-
2 kg mosselen, schoongemaakt en ontdaan van de baard
-
3 stengels citroengras
-
3 dl kokosmelk
-
1 grote ui
-
3 groene selderstengels
-
1 geel of rood pepertje
-
verse basilicum (of koriander)
Bereiding:
- Snij de ui in ringen, snipper het pepertje fijn, snij de citroengras in ringetjes en snij tenslotte de selder in stukjes.
- Maak twee papilloten van zilverpapier en doe er telkens de helft van de mosselen in.
- Voeg de ui, selder, citroengras en pepertje bij de twee pakjes en meng.
- Giet vervolgens de kokosmelk in de pakjes.
- Plooi de pakjes goed dicht en plaats ze gedurende een tiental minuten op de barbecue. De mosselen gaan open, wanneer ze gaar zijn zoals op het gewone vuur.
- Snipper de basilicum of de koriander fijn en strooi net voor het serveren over de mosselen.
Ook lekker als hapje of voorgerecht !
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.