- 500 gr kipfilet
- 1 ui
- 2 eieren
- 1 zakje rijst
- 1 wortel
- teentje look
- Olie
- 1 prei
- 1/2 bakje champignons
- 1 rode paprika
- een handje vol sojascheuten
- oestersaus
- sojasaus
- Peper & zout
- 8 scampi’s
- Gember
Bereiding:
- Doe de vetstof in de wok en laat goed heet worden.
- Kook de rijst
- Doe het ei erin en scheid wit van het geel zonder dat het een omelet wordt
- Bak de kip aan
- Dan alle groenten (de hardste eerst), behalve look & gember
- Laat 5 minuten goed aanbakken, bevochtig eventueel met een beetje water, kruid goed met peper en zout.
- Voeg gember, sojasaus, oestersaus look en scampi’s toe, nog 2 minuten doorkoken
- Zet van het vuur en schep er zachtjes de rijst onder
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.