Shopping List:
- 150 gr pancetta in blokjes gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- 400 gr tomatenstukjes (blik)
- rode pepertjes naar smaak
- 1 sjalotje
- verse basilicum
- 250 gr penne
- scheutje rode wijn
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
- Kook de pasta al dente volgens de verpakking.
- Bak de pancetta krokant in een beetje olijfolie, voeg het fijngehakte sjalotje toe.
- Doe er vervolgens de fijngehakte teentjes knoflook bij en blus met het sap van de tomaten uit blik.
- Voeg er de verse tomaatjes bij (in blokjes gehakt)
- Doe er rode wijn bij, peper en zout en laat sudderen.
- Breng op smaak met fijngesnipperde rode peper.
- Meng er wat Parmezaanse kaas onder en laat de saus wat indikken.
- Giet de pasta af en roer er de saus door.
- Serveer met kaas en de fijngehakte basilicum.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.