Shopping List:
- 1 pak bladerdeeg (geen diepvries)
- 3 eieren
- 300 gram verse spinazie
- 100 gram dunne sneetjes spek of ham
- 100 gr geraspte Emmental kaas
- 1 potje light room
- peper, zout, boter
Bereiding:
- Was de spinazie, verwijder de steeltjes en laat uitlekken. Stoof de spinazie vervolgens aan in een blokje boter.
- Snij het spek of de ham in dunne vierkantjes en bak krokant.
- Bekleed de vorm met bladerdeeg en prik er gaatjes in.
- Laat de spinazie afkoelen en schep vervolgens op de taart.
- Klop de eieren los in een aparte pot en voeg de room toe, roer los.
- Giet het ei/room mengsel over de taart en bestrooi met de kaas.
- Kruid met peper en zout.
- Plaats ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde (200°) oven.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.