Shopping list : 2 personen
- 4 plakjes Ganda Ham
- 70 g verse roomkaas
- 20 g Pas de Blue
- enkele verse blaadjes basilicum en verse blaadjes munt
- 1 kleine ui
- Olijfolie, room en peper
- artisanaal brood (ongesneden)
Bereiding:
- Meng de roomkaas en de Pas de Blue kaas.
- Snipper de basilicum en de munt fijn en meng met de kaas. Snipper ook de ui fijn en voeg toe.
- Doe er enkele druppels room bij en kruid met peper; meng alles door elkaar.
- Leg 2 sneetjes Gandaham dakpansgewijs naast elkaar en smeer er de kaasmengeling over. Rol op en plaats 1 uur in de frigo.
- Snij de cilinder in twee en schik de twee delen op het bord.
- Werk af met een streep olijfolie en de kruiden.
- Serveer met brood soldaatjes
Recept gevonden op www.ganda.be
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.