Shopping List:
- 500g biefstuk van de haas
- Olijfolie
- 2-3 el geplette zwarte peperkorrels
- 1 theelepel honing
- Sap van ½ citroen
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 theelepel graanmosterd
- Handvol rucola
- Parmezaanse kaas
- stokbrood
Bereiding:
- Zorg ervoor dat de haas goed schoongemaakt is en vrij van vet. Neem een groot stuk folie en bestrijk met een beetje olijfolie. Verdeel de geplette peperkorrels in het midden van de folie. Rol de filet in de peper zodat het geheel bedekt is.
- Wikkel de filets in de folie en zorg ervoor dat de uiteinden goed dicht zijn. Laat een half uur rusten in de koelkast.
- Verhit een pan met anti-aanbaklaag op hoog vuur en schroei de folieverpakking aan gedurende 30 à 40 seconden aan elke van de vier zijden. Laat afkoelen en plaats terug in de koelkast.
- Maak een vinaigrette met de honing, citroensap, azijn, mosterd en olijfolie.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.