Dit receptje heb ik gevonden op de website van Philadelphia, geprobeerd, geproefd en lekker bevonden.
Zeker eens het proberen waard!
Shopping List: 2 personen:
- 2 kip- of kalkoenfilets (doormidden gesneden en platgeslagen – of in de Delhaize verkopen ze hele dunne filets)
- Philadelphia bieslook
- 2 sneden Parmaham (of Gandaham)
- witte droge wijn
- basilicum
- peper en zout en muskaatnoot
- prikkers of tandenstokers
- 1 kg spinazie
Bereiding:
- Kruid de kipfilets met peper en zout en smeer in met de Philadelphia bieslook. Laat de randen vrij.
- Strooi hier de basilicum (fijngesneden) op en dek af met een snede Gandaham.
- Rol voorzichtig op en zet vast met een tandenstoker.
- Bak de rolletjes rondom bruin in olijfolie.
- Blus het geheel met wat witte wijn en zet het vuur zacht.
- Doe een deksel op de pan en laat 12 minuten rustig garen.
Ondertussen: - was de spinazie en verwijder de dikke steeltjes.
- Voeg een beetje water bij de spinazie en kook in enkele minuten klaar.
- Doe er een beetje muskaatnoot en zout bij en een lepel van de Philadelphia kaas.
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.