Shopping List: 2 personen:
- 1 ui
- 1 grote rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 rode peper
- 1 potje light room
- 1 zakje verse fettucini
- 300 gram scampi
- Parmezaanse kaas
- paprikapoeder, peper, zout, olijfolie, bouillonblokje
Bereiding:
- Kook de pasta beetgaar in water met een bouillonblokje (zie verpakking voor de duur van het koken).
- Hak de ui en paprika grof. Hak de knoflook en het rode pepertje fijn.
- Doe de ui, paprika, knoflook, rode peper in de blender tezamen met het potje room. Voeg er paprikapoeder, peper en zout aan toe en laat mixen.
- Kruid de scampi met peper en zout en bak ze in olijfolie.
- Wanneer de scampi klaar zijn, doe je er de coulis bij en laat deze op hoog vuur warm worden.
- Serveer de pasta met hierover de scamp en coulis. Strooi er wat Parmezaanse kaas over.
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.