Shopping: 2 personen:
- 6 sneetjes Parmaham
- 1 meloen
- pijnboompitten
- gemengde sla
- balsalmico azijn
- ciabatta brood
Bereiding:
- Snij de helft van de meloen in kleine blokjes.
- Schik de sla op een bord en giet er een beetje balsalmico azijn over.
- Schik de meloen naast de sla en drapeer er per bord 2 sneetjes Parmaham over.
- Bak de pijnboompitten aan en doe ze over de sla.
- Bak ondertussen het brood in de oven. Alsook de overige 2 sneetjes Parma (5 minuten)
- Doe de andere helft van de meloen in de blender. Giet het soepje in kleine doorzichtige glaasjes en serveer naast het slaatje. Versier het soepje met een muntbaadje of een reepje Parmaham.
- Haal de ham uit de oven en drapeer de gedroogde Parma over de sla.
- Serveer het brood apart met wat olijfolie en zeezout.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.