- 500 gram gehakt
- 1 grote ajuin
- 1 teentje look
- 3 paprika’s (1 rood, 1 geel, 1 oranje of groen)
- een blik gepelde tomaten
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- klein potje tomatensaus
- spaghetti
- geraspte kaas
Bereiding:
- Fruit de fijngesnipperde ui en look in boter of olijfolie.
- Doe er het vlees bij, kruid met peper en zout en bak het gehakt los tot het een kleurtje krijgt.
- Voeg de wortelen en paprika’s (in blokjes gesneden) toe en laat stoven. Doe er vervolgens de aubergine (blokjes) bij en de tenslotte de gepelde tomaten.
- Breng op smaak met peper, zout, spaghettikruiden, paprika en wat pili-pili. Laat het geheel (met deksel) sudderen tot alle groenten gaar zijn. Doe er vervolgens de tomatensaus bij.
- Kook ondertussen de pasta al dente.
- Serveer met geraspte kaas.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.