Shopping List: 2 personen:
- 1 kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik gepelde tomaten
- 3 ansjovis uit blik
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 rode peper
- ontpitte zwarte olijven
- 250 gram spaghetti
- verse basilicum
- parmezaanse kaas
- olijfolie, peper en zout
Bereiding:
- Versnipper de ui, het rode pepertje en de knoflook en bak in olijfolie tot de ui en knoflook glazig zijn.
- Voeg de ansjovis toe en vervolgens de tomaten, olijven, kappertjes en breng aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat zachtjes nog wat verder koken. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Kook ondertussen de pasta al dente in licht gezouten water met wat olijfolie.
- Serveer de pasta met de saus en werk af met verse basilicum en parmezaanse kaas.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.