Menu van de dag

Wat eet jij deze avond?

  • Home
    • Recepten index
  • Recepten
    • Aperitief
    • Hapje
    • Soep
    • hoofdgerecht
      • Gevogelte
      • Vlees
      • Vis
      • Ovenschotels
      • Pasta
      • Salades
    • Snacks
    • Dessert
    • Vegetarisch
  • Restaurants
You are here: Home / Recepten / hoofdgerecht / Ovenschotels / Spinazie/Ricotta canneloni met tomatensaus

Spinazie/Ricotta canneloni met tomatensaus

juli 22, 2017 By Jef Kok Leave a Comment

img_2428

Shopping List: 2 personen:

  • 500 gr verse spinazie

  • 200 gr ricotta

  • cannelloni’s

  • 400 gram passata di pomodoro

  • geraspte kaas

Bereiding:

  • Was de spinazie en verwijder de harde steeltjes.  Druk zoveel mogelijk water uit de spinazie en hak fijn.

  • Roer de ricotta los en doe er wat muskaatnoot bij.  Doe de spinazie bij de ricotta.

  • Giet het mengsel in een spuitzak  (of in een plastic zakje waar je de top van afknipt).

  • Vul de cannelloni’s met het spinazie-ricotta mengsel.

  • Leg de cannelloni’s in een ovenschaal en schep er de passato over.  Strooi wat geraspte kaas over de schotel en plaats in de oven gedurende ongeveer 35 à 45 minuten.

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Filed Under: Ovenschotels, Pasta Tagged With: cannelloni, geraspte kaas, passata di pomodoro, ricotta, spinazie

« Sans Cravate *
Tartaar van tonijn & avocado »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Zoek volgens ingrediënt…

advertentie

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

Categorieën

Top 5 – meest bekeken recepten

  • Vegetarische lasagne (Jeroen Meus) 21.540 views
  • Pasta pesto met scampi 13.775 views
  • Cannelloni met courgette, paprika, tomaat & gehakt 11.909 views
  • Easy wok met gehakt en wokgroenten 3.060 views
  • Kip op grootmoeders wijze 2.919 views

Quiche met spek en prei

Shopping List: voor 1 quiche: 4 prei 4 eieren 100 gram spekblokjes 1 pak bladerdeeg scheutje room geraspte kaas peper, zout en ...

Read More »

Notice: genesis_footer_creds_text is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan genesis_pre_get_option_footer_text. This filter is no longer supported. You can now modify your footer text using the Theme Settings. in /customers/2/0/1/menuvandedag.be/httpd.www/menuvandedaggoeswordpress/wp-includes/functions.php on line 4928

Copyright © 2021 · www.menuvandedag.be · Log in