Shopping List: 2 personen:
- 400 gr fijngehakte quorn
- 400 gr penne
- 1 zakje ruccolasla van 50 gr
- 1 blik tomatenblokjes met look
- 100 gr zongedroogde tomaten (met sap)
- pijnboompitten
- parmezaanse kaas
Bereiding:
- kook de pasta al dente volgens de verpakking
- bak de quorn los en doe er de tomatenblokjes bij, kruid met peper, zout, paprikapoeder en een beetje cayennepoeder
- doe er eventueel een rood pepertje en een beetje look bij
- doe de ruccolasla in de blender tezamen met de zongedroogde tomaatjes met hun sap
- doe er vervolgens een handjevol pijnboompitten bij
- giet de pasta af en giet het mengsel uit de blinder bij het gehakt met de tomaten
- doe de pasta bij de saus en laat nog een beetje op het vuur warm worden
- serveer met parmezaanse kaas
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.