Shopping List: 2 personen:
- 2 zalmfilets
- verse koriander
- broodkruim
- knoflook
- droge wijn
- kersttomaatjes,
- aardappel krieltjes
Bereidingswijze
- Doe de koriander en de knoflook in de blender en laat fijnhakken.
- Maak broodkruim van oud brood of stokbrood. Hak deze in de blender. Meng met de gehakte koriander en doe er wat olijfolie, peper en zout bij.
- Kruid de zalm met peper en zout en wrijf in met het mengsel.
- Plaats de zalm in een beboterde ovenschaal en schik er de doormidden gesneden kersttomaatjes bij en de schijfjes aardappelen.
- Giet er olijfolie over en kruid de tomaatjes en aardappelen met zeezout, peper en wat peterselie.
- Schenk nog wat witte wijn in de schotel en plaats in een voorverwarmde oven van 200°. Verlaag de oven naar 180° en laat verder garen.
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.