Shopping List: 2 personen:
- 2 kleine uien
- 1 courgette
- 2 wortelen
- 4 tomaten
- Eventueel enkele kappertjes (fijn gesneden)
- 400 gram gehakt
- Pappardelle
- een scheutje passata
- peper, zout, enkele blaadjes laurier, Italiaanse kruiden
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
- Snipper de uien fijn en bak aan in olijfolie. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak los.
- Hak de courgette en de wortelen in kleine blokjes en voeg bij het vlees. Snij vervolgens de tomaten in blokjes en roer bij het vlees.
- Breng op smaak met peper, zout, de blaadjes laurier en de Italiaanse kruiden. Voeg eventueel de kappertjes toe.
- Zet het deksel op de pot en laat de saus een half uurtje sudderen. Doe er tenslotte de passata bij.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar.
- Serveer met verse Parmezaanse kaas
Geef een antwoord
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.